Statsautoriseret Revisor

Statsautoriseret Revisor

Hos Revenu vil vi gerne arbejde bedre – ikke mere. Organisatorisk adskiller vi os fra den traditionelle partnerstruktur, og det gør, at vi ingen interesse har i at ”malke” kunden (vi er en del af en landbrugskoncern) 🐄 Dårlig humor har vi masser af, så hvis du synes, det er alt for plat allerede nu, så bliver det nok kun værre. Hvis du læser videre, vil du nok gerne vide hvorfor du skal overveje Revenu, som din næste arbejdsplads.

• Mange af vores større kunder kommer fra landbruget, dvs. du kommer tættere på kunden end i andre brancher. Hvad betyder dét? Det betyder, at du bliver inviteret inden for i privaten og sidder måske ved køkkenbordet og snakker om økonomien. Du kommer på den måde tættere på kunden end ellers. Kunden er ikke bare et nummer i rækken.

• At være Revisor har i mange år været ensbetydende med massiv arbejdsmængde og stort pres. Her mener vi ikke, at det behøver hænge sådan sammen. Vi har ikke et arbejdsliv og fritid – vi har et helt liv, hvor det skal fungere. Hvis du elsker at spille squash 2 gange om ugen, og det kræver, du går på et bestemt tidspunkt tirsdag og torsdag, eller du gerne skal nå dine 5000 skridt hver dag, og det kræver en fleksibel arbejdstid, så finder vi ud af det. Dét der er vigtigt for dig, er også vigtigt for os.

• Fællesskab – vi har kun plads til medarbejdere, der vægter fællesskabet. Vi har stor respekt for, at man er rigtig god til sit arbejde og man bedst kan selv. Det er bare ikke hos os man skal arbejde, hvis man er den type. Her lykkedes vi, fordi vi godt kan lide at arbejde sammen og støtte hinanden samt lære af hinanden. Det skal være rart og sjovt at komme på arbejde. Ingen er alene her. Vi kan godt lide at lave ting sammen i vores fritid f.eks. tage ud og se ishockey, tage i escaperoom eller spille fodboldgolf, så det håber vi også, du synes er fedt.

• Har du børn, er vi også fleksible. Vi har stor respekt for, at enderne skal gå op med skole- og fritidsaktiviteter osv. Det kan også være, du er nået en alder, hvor mor eller far skal have lidt ekstra støtte. Alt det her er der talrige eksempler på, at vi finder løsninger på internt. Vi ved, at vi ikke kun får en faglighed ind ad døren, men et helt menneske som der skal være plads til.

Hør hvad din (måske) nye leder fortæller

Jeg tror på branchen er bedre, fordi vi er der, netop fordi vi er gode til balance. Det er vi, fordi vi har
mennesker ansat – ikke ressourcer. Selvom jeg er direktør, er jeg ansat på en helt almindelig 37 timers
kontrakt, ligesom alle andre. Jeg tror ikke på micro management. Men jeg tror på, vi i fællesskab er bedst. Måske er jeg naiv, men jeg gider ikke bruge min tid på at spekulere på, hvorvidt folk er syge, eller om de arbejder nok, det er slet ikke den type leder, jeg er. Personligt gider jeg ikke det der ”rotteræs” eller ”hamsterhjul”, som arbejdslivet er for nogen. Her er det vigtigste, at vi er tætte med vores kunder, og de får en god oplevelse med os. Stort set alle vores kunder kommer via andre kunder. Det må betyde, vi gør et eller andet rigtigt.

Thomas Tinghøj

Dine 3 vigtigste arbejdsopgaver: 

1) Du kommer til at bruge en del af din tid på at underskrive regnskaber, hvilket må være naturligt, eftersom du er statsautoriseret revisor. Underskrivning sker via Caseware. I forbindelse med gennemgang og underskrivning vil der være en god del sparring med kolleger i forhold til de gennemgåede regnskaber. Dette fylder ca. 60% af din arbejdsdag.

2) Du bliver faglig sparringspartner for dine kolleger og kunder. Derfor er det vigtigt, du synes, det er spændende og givende at dele ud af din viden. Det er især her fællesskabet er vigtigt, da vi tror på, at vi er med til at gøre hinanden gode, så Revenu lykkedes. Dette fylder ca. 20% af din arbejdsdag

3)Resten af din tid bruges på at holde din faglighed up to date og nørde ned i de områder, som, du synes, er spændende. Og her er det vigtigt, at der er tryk på DU, for vi har ingen interesse i, at du bruger en masse tid på noget, som dræner dig. Du kommer også til at bruge lidt tid i interne styregrupper, hvor du kan bidrage med din viden. Dette fylder ca. 20% af din arbejdsdag

Hvis du har læst hertil vil vi kraftigt opfordre dig til at kontakte Thomas, tel: 6038 8719 mail: tht@revenu.dk for en snak, for det må betyde at ét eller andet har fanget din interesse.
Vi vil gerne frabede os en ansøgning, og CV’et er kun, hvis du har det klar. Ellers er en opringning eller sms fint til at begynde med.

Hvad får du mere?
• Du behøver ikke smøre madpakke – den sørger vores kantine for. Hver dag er der både lun og kold frokostbord hver dag.
• Vi kan godt lide at lave ting sammen – Fx. spille fodboldgolf, tage ud og se sportsbegivenheder, spise sammen eller hvad der nu er stemning for. 
• Der er styr på tingene her, så du får selvfølgelig pension, sundhedsforsikring, adgang til massage etc.

Timetal: 30 – 37 timer (alt afhængig af hvad der passer dig).
Lokation: Vi har lokation 4 steder: Billund, Holstebro, Herning og Esbjerg. Hvilket kontor du hovedsagelig tilknyttes kommer an på din lokation.
Rekrutteringsproces: Efter du har talt med Thomas, så vurderer han, om du skal til en samtale. Kandidater der har været til mundtlig samtale, vil altid modtage et mundtligt afslag.