Lad os hjælpe dig med at skabe balance

Lad os hjælpe dig med at skabe balance

Revenu er det revisionsfirma, du har gået og manglet. Vi tager hånd om dig og din virksomhed og sikrer, at der er styr på reglerne.

Vi kan assistere med alt det administrative - fra bogholderi og indberetning af moms til sparring omkring strategiske overvejelser og deltagelse i bankmøder.

Ved at lade os varetage dine administrative opgaver får du frigivet tid til at drive din forretning. Brug os i det omfang, du har behov for, så du kan prioritere de ting, du gerne vil bruge din tid på.

Revenu har et bredt spektrum af kunder i varierende størrelser og fra forskellige brancher.

Vi befinder os i Herning, Holstebro, Billund og Esbjerg, og vi gør en dyd ud af at kende vores kunder rigtig godt. Vi tror på, at vi gør en forskel for dig ved at være tæt på. Derfor tror vi på den længerevarende kunderelation. Jo bedre vi kender hinanden, jo bedre arbejder vi sammen.

Andet end tal i livet

Vores team består af i alt tyve engagerede medarbejdere, fordelt i de fire huse. Her er både unge mennesker og erfarne registrerede revisorer. Vi har erfaring fra mange forskellige erhverv, og denne erfaring gør vi brug af, så du ikke behøver at vide alt om alle skatte- og momsreglerne.

I Revenu er vi helt almindelige mennesker med mange andre interesser end revision. Vi tror på, at man godt kan være revisor og samtidig have familie og fritidsinteresser. På samme måde som vi ønsker længerevarende kunderelationer, ønsker vi også længerevarende medarbejderrelationer.

Ring og få en uforpligtende snak - vi giver altid gerne en kop kaffe eller en sodavand.