Nu flytter vi ind i Rødding

Nu flytter vi ind i Rødding

Den 1. oktober 2024 markerer en vigtig milepæl for Revenu, da virksomheden har overtaget OL Revision, som er en velkendt aktør i regionen. Overtagelsen inkluderer både OL Revisions medarbejdere og kundeportefølje, og i den forbindelse er Revenu rykket ind i OL Revisions lokaler i Rødding. Dette skaber en naturlig sammensmeltning af de to virksomheders ressourcer, med et fortsat fokus på at levere personlig og kompetent rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder.

Adm. direktør i Revenu, Thomas Tinghøj, ser med optimisme på fremtiden og udtaler:

- Vi har i Revenu længe ønsket at udvide vores tilstedeværelse i regionen, og OL Revision repræsenterer en veldrevet virksomhed, som passer godt ind i vores kultur. Vi har budt de nye medarbejdere velkommen og hejst Revenu-flaget i det tidligere OL Revisions lokaler i Rødding, hvor en række medarbejdere fortsat vil arbejde ud fra.

Opkøbet vurderes at være en stærk strategisk beslutning, der bringer langsigtet stabilitet til begge parter​.

Med denne udvidelse fortsætter Revenu sin vækst. Da virksomheden blev etableret 2021 var det med 20 medarbejdere og med fokus på at give mindre virksomheder en god og personlig rådgivning og service. Efter opkøbet af OL Revision er virksomheden i dag vokset til 42 medarbejdere og har omkring 1.400 kunder