OL Revision bliver en del af Revenu

OL Revision bliver en del af Revenu

 

Revenu opkøber OL Revision med overtagelsesdato den 1. oktober 2024.

I forbindelse med opkøbet bliver både medarbejdere og kundeportefølje i OL Revision fremover en del af Revenu.

Revenu så dagens lys i 2021 med 20 medarbejdere og med fokus på at give mindre virksomheder en god og personlig rådgivning og service. I dag er virksomheden vokset til 27 medarbejdere og har omkring 950 kunder.

OL Revision har afdelinger i Varde og Rødding, og de 14 medarbejdere servicerer i dag cirka 400 kunder.

- Det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil have mere volumen, og vi ser et stort potentiale i OL Revision. Det er en sund og veldrevet virksomhed, som på mange punkter minder meget om os. Det er en mindre revisionsvirksomhed med en meget flad struktur og med øje for hver enkelt medarbejder, siger Thomas Tinghøj, der er administrerende direktør i Revenu.

- Personligt glæder jeg mig rigtig meget til at tage godt imod både medarbejdere og kunder fra OL Revision. Jeg håber og tror på en naturlig sammensmeltning af medarbejdergrupperne og arbejdsprocesserne, netop fordi der er så mange lighedspunkter mellem de to virksomheder, fortsætter han.

Også hos OL Revision er der glæde over situationen.

- Det har været vigtig at komme med i et revisionsfirma med lignende værdier for kunder og medarbejdere som OL Revision A/S, og det vurderer vi er tilfældet efter drøftelser med Revenus ledelse, siger Laura Lind, der sammen med Janne Poulsen ejer OL Revision.

- Jeg er midt i 60erne og har ønsket, at både medarbejdere og kunder kan se en fremtid hos et blivende revisionsfirma.  Jeg glæder mig til at få nogle år hos Revenu med god faglig sparring inden pensionstiden for mig er inde, siger Laura Linde.

For hun fortsætter nemlig ligesom Janne Poulsen i Revenu efter overtagelsen.

Medarbejderne i både OL Revision og Revenu er mandag blevet orienteret om opkøbet.

 

FAKTA:

  • SAGRO I/S ejer 90 % af Revenu, den resterende del er fordelt mellem Thomas Tinghøj og Jens Elkjær Larsen, der har den bestemmende indflydelse i virksomheden.
  • Virksomheden har i dag lokationer i Herning, Holstebro, Billund og Esbjerg.
  • Efter opkøbet flytter de 6 medarbejdere fra OL Revisions afdeling i Varde til Esbjerg.
  • Afdelingen i Rødding med 8 medarbejdere bibeholdes.