Betalingsservice

OBS: KUN kunder UDEN et aktivt CVR-nr. kan tilmeldes BetalingsService (BS) 

Ved tilmelding til BetalingsService får du dine regninger betalt til tiden og slipper for rykkere og rentetilskrivninger.

Da tilmelding til BS kræver NemID, kan vi ikke gøre det for dig. Du kan tilmelde dig via dette link eller du kan vælge at tilmelde dig via din netbank, når du betaler den senest modtagne faktura. Endelig kan du også blot bede din bank om at tilmelde dig.

Ved tilmelding skal du oplyse:

  • Dit kundenummer: Står på fakturaen lige over dit navn og din adresse (er typisk på 6 cifre)
  • Vort PBS-nummer: 08760004
  • Deb.grp.nr.: 00001

VIGTIGT: Når du er tilmeldt BetalingsService modtager du din faktura fra Revenu sammen med betalingsoversigten, som Nets sender til dig i slutningen af måneden. Betalingsoversigten viser, hvad der bliver trukket på din konto i den kommende måned.

Ønsker du at afvise et betalingstræk, eller ønsker du at afmelde dig BetalingsService gør du det enten i din netbank eller ved henvendelse i din bank.

OBS: Kunder MED et aktivt CVR-nr. kan tilmeldes LeverandørService (LS)

AFVIST AF BETALINGSSERVICE?

Hvorfor kan kunder med et CVR-nr. IKKE tilmeldes BetalingsService?

BetalingsService (BS) er af Revenu tiltænkt de kunder – ofte ældre – der ikke længere har et CVR-nummer, ikke ønsker at betale fakturagebyr, og ikke kan eller ønsker at modtage faktura på mail. Dertil kommer

  • BetalingsService er mindre fleksibelt end LeverandørService.
  • BetalingsService er dyrere for Revenu end LeverandørService, men væsentlig billigere end at håndtere papirfakturaer.

En kunde, der ifølge vort kundekartotek har et CVR-nr., bliver afvist, når vi indlæser en BS-tilmeldingsfil fra Nets i vores økonomisystem.

Har du som kunde ikke længere et CVR-nr., bedes du henvende dig til din rådgiver eller assistent for at få slettet dit udgåede CVR-nr. i vort kundekartotek. Du vil derefter kunne tilmeldes BetalingsService.