Vil du med ombord?

Vil du med ombord?

Hos Revenu har vi fuld fart på. Trods vores korte levetid har vi rigtig god vækst i både kunder og medarbejdere. Det vil vi gerne fortsætte med, og måske er det dig, som skal med på teamet 😎


Vi søger både en revisor og en revisorassistent med daglig base i enten Billund eller Esbjerg.


Revenu er en værdibaseret virksomhed, hvor vi vil gøre en forskel for kunderne og samtidig have en fantastisk hverdag for medarbejderne. Vi mener vi kan kombinere disse to ting, og det synes vi du også skal have lov til at opleve.


Det er det hele menneske, som er i centrum hos os. Dette betyder at vi ønsker medarbejdere som ikke defineres udelukkende ud fra deres profession, men mindst lige så meget ud fra deres øvrige interesser, personlige situation mv. Du skal derfor fortsætte med at spille squash, gå til zumba, tage børnene til svømning eller hvad der interesserer dig, og dette kan vi kombinere med et fedt og udfordrende job hos os. Her får du masser af ansvar og kundekontakt, så det er afgørende at du har lyst til at arbejde tæt sammen med kunderne.


Har du læst helt hertil, så tænker jeg at der er noget som har fanget din interesse 😉 Hvis jeg har ret, så kontakt mig på telefon eller mail.

 

Thomas Tinghøj Thomas Tinghøj
Thomas Tinghøj Adm. direktør/Revisor

Mail: tht@revenu.dk

Mobil: 6038 8719

Direkte tlf.: 9629 6686