Karriere hos Revenu

Karriere hos Revenu

Vi tror revisionsbranchen er bedre fordi vi er der! Vi er det gode alternativ til en klassisk partnerkarriere. 

Vi tror på, at man godt kan være revisor og samtidig have familie og fritidsinteresser. Ligesom vi ønsker længerevarende kunderelationer, ønsker vi også længerevarende medarbejderrelationer.

Så hvis du er vild med revisionsbranchen, men ikke vild med altid først at komme hjem når kæresten og måske børnene er gået i seng, så tror jeg, du vil finde ud af, at Revenu er her, hvor det godt kan lade sig gøre at kombinere et spændende job som revisor med et dejligt familieliv.

Ring og få en uforpligtende snak – vi giver altid gerne en kop kaffe.

 

Lige nu mangler vi ...

 

Statsautoriseret Revisor

Revisorassistent til et af vores 4 kontorer

 

 

Det siger vores medarbejdere ....

Inge Lisberg, Revisor Inge Lisberg, Revisor

Personligt kan jeg godt lide fleksibiliteten i forhold til timer. Vi har en god omgangstone og så værdsætter jeg den store selvstændighed i udførelsen af arbejdsopgaver. Det viser tillid, hvilket jeg mener, er altafgørende for en god arbejdsplads. 

Per Bach Nielsen, Revisor Per Bach Nielsen, Revisor

Hos Revenu er der stor frihed til selv at bestemme hvor jeg arbejder. Hvis det passer mig bedst, at arbejde hjemmefra en dag, er det intet problem. Jeg synes dog det er rart at være på kontoret, fordi jeg har nogle gode kolleger. Udover det har jeg nogle rigtig spændende kunder. 

Julie Kilsgaard Sindberg, Revisor Julie Kilsgaard Sindberg, Revisor

Hos Revenu er der virkelig god fleksibilitet, som er vigtigt for mig. Det er nok den virksomhed, jeg har arbejdet hos, som har haft størst fokus på balancen mellem arbejde og privatliv. Det er ellers ikke noget som traditionelt har haft stort fokus i revisionsbranchen. For mig er det vigtigt at jeg kan få god faglig sparring, når jeg er på arbejde. Slutteligt er der rigtig gode udviklingsmuligheder. 

Jonna Bækgaard, Revisorassistent Jonna Bækgaard, Revisorassistent

Jeg har simpelthen verdens bedste kolleger! Udover dét har jeg også stor fleksibilitet til at planlægge min arbejdsdag selv (selvfølgelig med respekt for deadlines). I mit familieliv har jeg også ting der skal passes, men det går bare op i en højere enhed med det fleksible rammer hos Revenu. 

Kontakt

Thomas Tinghøj Thomas Tinghøj
Thomas Tinghøj Adm. direktør/Revisor

Mail: tht@revenu.dk

Mobil: 6038 8719

Direkte tlf.: 9629 6686

LinkedIn

Lær' Thomas bedre at kende. Connect gerne via

LinkedIn

Fandt du ikke stillingen du søgte?

Så må du meget gerne søge uopfordret.  

Det gør du enten her:

Uopfordret ansøgning

Eller bare ræk ud til Thomas.

Vi ser frem til at lære dig bedre at kende.